Bogat program obilježavanja “Čiselske nedele” od 4. do 6.10.

Kuburaška Udruga Maruševec i Općina Maruševec i ove godine organiziraju proslavu Čiselske nedele i 2. sajam v Maruševcu. Različiti programi održavat će se od 4. do 6. listopada 2013. godine, a započinju u petak otvorenjem izložbe slika Vilima Svečnjaka u 18 sati u prostorima Općine Maruševec.

U subotu 5. listopada, u 18 sati održat će se zabavni program u Domu kulture u Čalincu, nastup dramskih skupina iz Sv.Đurđa, Cestice, Preloga i KUD-a “Klaruš„ Maruševec.

Nedjelja, 6.10., rezervirana je za “2. sajam v Maruševcu” koji počinje u 8.30 sati ispred općinske zgrade, a započinje već tradicionalno budnicom Kuburaške udruge Maruševec, u 9.30 je svečano otvaranje “2. sajma v Maruševcu”, u 10.30 nastup gostujućih kuburaških udruga iz Huma na Sutli, Pregrade i Zaboka, nakon Svete mise u 12 sati započinje kulturno zabavni program i nastup Društva Cesarsko-kraljevi iz Ptuja (SLO) i KUD-a “Klaruš“ Maruševec, dok u 13 sati nastupaju gostujuće kuburaške udruge iz Rogaške (SLO), Lobora i Stipernice. Službeno zatvaranje „2.sajma v Maruševcu“ i završni nastup kuburaških udruga predviđeni su za 15 sati. Također, ove će godine udruge s područja općine Maruševec, u sklopu 2. sajma u nedjelju, odmjeriti svoje snage u kuhanju kotlića, a proglašenje najbolje ekipe predviđeno je za 12.30 sati.

 

Svi programi su besplatni.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

KUM_Plakat

Pozivnica_2. sajam v Maruševcu

 

Promjena veličine fonta
Kontrast