Obavijest umirovljenicima o isplati pomoći

Općina Maruševec obavještava umirovljenike kako će im i ove godine u povodu nadolazećih božićnih blagdana isplatiti jednokratnu novčanu potporu. Novčana potpora bit će isplaćena svim umirovljenicima s prebivalištem na području Općine Maruševec čija ukupna mirovina ne premašuje iznos od 1.850 kuna.

-Unatoč brojnim izazovima s kojima se susrećemo u ovoj godini, Općina Maruševec je i ove godine osigurala sredstva za pomoć umirovljenicima u predbožićno vrijeme. Imajući u vidu socijalne potrebe naših stanovnika starije životne dobi te epidemiološkim mjerama koje su na snazi izlazimo u susret većem broju umirovljenika novčanom pomoći koje će preuzeti u narednim danima, ističu načelnik Damir Šprem i zamjenik načelnika Mario Klapša.

VAŽNO!
Za umirovljenike koji su ove godine podigli novčanu potporu uoči Uskrsa u prostorijama Općine Maruševec, novčana potpora bit će dostavljena na kućnu adresu putem Hrvatske pošte. Umirovljenike koji novčanu potporu nisu podigli ove godine, pozivamo da se jave u prostorije Općine Maruševec od 16. do 18. prosinca u vremenu od 12 do 14 sati.

Pravo na potporu umirovljenici će ostvariti uz predočenje osobne iskaznice i zadnjeg odreska od mirovine, izvatka s tekućeg računa ili drugog dokumenta iz kojeg je vidljiva visina mirovine.

Promjena veličine fonta
Kontrast