Čestitamo Dan općine Maruševec!

Drage građanke i građani,
Čestitamo vam Dan Općine Maruševec i blagdan Svetog Jurja, zaštitnika naše župe. Kao i svake godine dosada, i ovih se dana u Maruševcu trebalo održavati niz programa, svečanosti te višednevna proslava u povodu Dana općine s brojnim gostima. Nažalost, program proslave se ove godine neće održati zbog zdravstvene situacije uzrokovane širenjem koronavirusa COVID-19.

Suočeni smo nažalost s pandemijom i dio naših aktivnosti usmjerene su na to kako, prije svega, sačuvati zdravlje ljudi, a onda i kako ublažiti posljedice gospodarske krize uslijed pandemije.
Ovo su teški trenuci za gospodarstvo, osobito za djelatnosti kojima je odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite obustavljen rad. Zbog toga se posebno zahvaljujemo svim gospodarstvenicima, obrtnicima, OPG-ovima, svim ljudima koji u ovim uvjetima rade.

Svim građanima Općine Maruševec i Varaždinske županije želimo što brže svladavanje pandemije koronavirusa COVID-19, brz oporavak oboljelima i naravno, da se nam se što prije vrati naš normalan svakodnevni život.

Čestitamo Dan Općine Maruševec!

načelnik Damir Šprem
zamjenik načelnika Mario Klapša
predsjednik Općinskog vijeća Marijan Fatiga

Promjena veličine fonta
Kontrast