Detalji za izdavanje e-Propusnice

Zahtjevi za izdavanje propusnica upućuju se županijskim stožerima prema mjestu prebivališta ili boravišta osobe koja podnosi zahtjev, odnosno Ravnateljstvu civilne zaštite ako se radi o drugom opravdanom razlogu. Stožer civilne zaštite Općine Maruševec nema mogućnosti izdati e-Propusnicu.

Zbog sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19, svim je osobama koje imaju prebivalište ili boravište u Republici Hrvatskoj zabranjeno napuštanje područja županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište.

Osnovni razlog donošenja ove odluke je ograničavanje kretanja i putovanja koji nisu neophodni za funkcioniranje gospodarstva i društva u cjelini.

Mole se građani da ne podnose zahtjeve za propusnice, ako zaista nemaju ozbiljan i opravdan razlog zbog kojeg trebaju napustiti županiju u kojoj imaju prebivalište ili boravište.

Detalji vezani uz izdavanje e-Propusnica:

U slučaju da podnositelj zahtjeva nema mogućnost pristupa sustavu e-Propusnice, zahtjev se može uputiti putem elektroničke pošte na mail adresu Stožera Varaždinske županije propusnice@vzz.hr.
Zahtjev mora sadržavati sljedeće podatke:
– ime i prezime,
– OiB,
– adresa stanovanja (ulica i kućni broj, mjesto/grad, županija),
– relacija putovanja (mjesto/ grad polazišta i mjesto/grad odredišta putovanja) i
– obrazloženje opravdanosti zahtjeva.

Kontakt za dodatne upite vezane uz izdavanje e-Propusnica

Promjena veličine fonta
Kontrast