“MNK Biljevec” pobjednik malonogometnog Općinskog kupa

U okviru ovogodišnjeg programa obilježavanja Dana Općine Maruševec, na nogometnom igralištu Ločnjak u Maruševcu tradicionalno je odigran malonogometni Općinski kup, čiji je domaćin ovaj put bila ekipa MNK Ločnjak.

Na pobjednički pehar organizatora Društva za sport i rekreaciju Maruševec krenulo je 12 malonogometnih ekipa i to MNK-i Druškovec, Novaki, Cerje, Gmajna, Kapla, Biljevec, Čalinec, Ladanje, Brodarovec, Jorgovani, Neptun i Ločnjak.

Nakon cjelodnevnog takmičenja, u finalnoj utakmici u poslijepodnevnim satima titulu pobjednika osvojila je ekipa Biljevca koja je ekipu Cerja pobijedila rezultatom 3:2, dok je treće mjesto osvojila ekipa Druškovca nakon sraza s Ločnjakom (5:0).

Po završetku takmičenja pehare su najboljima predali načelnik Općine Maruševec Damir Šprem ekipi Biljevca za osvojeno 1. mjesto, a zamjenik načelnika Mario Klapša ekipi Cerja za osvojeno 2. mjesto. Ekipi Druškovca koja je prošle godine osvojila Općinski kup predsjednik Društva za sport i rekreaciju Maruševec Marijan Fatiga pehar je predao za osvojeno 3. mjesto.

Promjena veličine fonta
Kontrast