MNK“Novaki 2“ na državnoj završnici u mini nogomet

U subotu 11. kolovoza na terenima sportskog centra TTS u Varaždinu održala se Regionalna završnica 1. Prvenstva Hrvatske u mini nogometu za regiju Sjeverozapad.  Ukupno 11 ekipa iz četiri lige (Maruševec, Ivanec,Lepoglava i Koprivnica ) , borilo se za dva mjesta koja su vodila na Državnu završnicu a maruševečku ligu predstavljali su MNK Novaki 2, MNK“Novaki 1 i MNK“Duki“ .

Momčadi su bile podijeljene u četiri skupine, a u polufinale se plasirala po jedna ekipa iz svake skupine. To su  bile  ekipe UMN „Koprivnica“,MNK“ Novaki 2“ ,MNK „Novaki 1“ i „Podravsko sunce“ iz Koprivnice

Nakon odigranih utakmica u  polufinalu su se tako našle po dvije momčadi iz Koprivnice i Maruševca. U prvom susretu sastali su se UMN“ Koprivnica „i MNK“Novaki 2“, a utakmica je završila i više nego uvjerljivom pobjedom momčadi iz Novaka. Konačan rezultat utakmice bio je 6:0.

Drugo polufinale bilo je puno neizvjesnije, a sretnija je bila ekipa „Podravskog sunca „koja s minimalnih 1:0 nije dozvolila ekipi MNK“ Novaki 1“ da osigura finale i odlazak na Državnu završnicu.

U zanimljivoj utakmici za treće mjesto slavila je ekipa UMN „Koprivnica“ s rezultatom 3:2. Uslijedilo je veliko finale gdje je naslov prvog prvaka za regiju Sjeverozapad osvojila ekipa MNK „Novaki 2“. Oni su s ukupnih 5:2 bili bolji od „Podravskog sunca“.

Tako će našu  regiju na državnoj završnici početkom mjeseca rujna predstavljati MNK“Novaki 2“ i „Podravsko sunce“ . Točno vrijeme i mjesto odigravanja biti će poznato uskoro.

Promjena veličine fonta
Kontrast