Nastavlja se financiranje radnih bilježnica za osnovnoškolce

Na području Općine Maruševec u tijeku su upisi učenika u prve razrede Osnovne škole Gustav Krklec Maruševec. Prepoznajući važnost kvalitetnog obrazovanja i vodeći brigu o učenicima, Općina Maruševec će kao i u protekle tri godine, i ove godine osigurati besplatne radne bilježnice za učenike od prvog do osmog razreda s područja Općine.

-Općina Maruševec je ove godine u svojem proračunu osigurala 170 tisuća kuna za nabavu radnih bilježnica kako bismo i na ovaj način rasteretili roditelje dodatnih troškova i ove školske godine, ističe načelnik Općine Maruševec Damir Šprem te dodaje da će se financiranje izvršiti na žiro-račun škole.

-Financiranje nabave radnih bilježnica za učenike koji polaze škole izvan područja Općine izvršit će se na račun roditelja koji će podnijeti pojedinačni pisani zahtjev uz priloženi račun o kupnji radnih bilježnica, pojašnjava zamjenik načelnika Mario Klapša.

Uz radne bilježnice, Općina Maruševec tijekom godine sufinancira školu plivanja, prijevoz učenika, troškove toplog obroka, školarine i stipendije te produženi boravak djece u osnovnoj školi.

Promjena veličine fonta
Kontrast