Održan odbojkaški turnir na pijesku Gmajna 2019

Čalinec, 15. kolovoza 2019. – Na blagdan Velike Gospe, na igralištu Gmajna u Čalincu, 13. godinu zaredom održan je tradicionalni odbojkaški turnir na pijesku. Na ovogodišnjem turniru “Gmajna 2019.“ nastupilo je 15 ekipa s područja Varaždinske županije.

Tradicionalni sportski događaj na blagdan Velike Gospe okupio je mnoštvo građana iz naše ali i iz susjednih općina i gradova koji su bodrili svoje ekipe.

Prvo mjesto osvojila je domaća ekipa Gmajna, a drugo mjesto ekipa Prekno iz susjedne općine Vidovec, koja već dugi niz godina nastupa na odbojkaškom turniru koji se održava u Čalincu. Treće je mjesto zauzela ekipa Copacabana iz Općine Trnovec Bartolovečki.

Odbojkaške susrete pratili su predstavnici Općine Maruševec, načelnik Damir Šprem i zamjenik načelnika Mario Klapša koji je ujedno čestitao svim sudionicima turnira na rezultatima, kao i organizatorima, Udruzi za sport i rekreaciju Gmajna Čalinec na organizaciji sportskog događaja po kojemu je Općina Maruševec poznata izvan svojih granica, što govori velik broj sudionika svake godine.

U sklopu turnira, održan je i memorijalni turnir u belotu Šumiga Boris Kic. Najbolji u belotu bili su ekipa iz Nedeljanca, drugi najbolji ekipa iz Vinice, dok je treće mjesto zauzeo Stole i partner u kartanju.

Osim pehara i medalja, organizator je za najbolje ekipe osigurao i novčane nagrade.

Fotografije: Stjepan Vincek i Udruga za sport i rekreaciju “GMAJNA” Čalinec

Promjena veličine fonta
Kontrast