Zajedno pomažemo Općoj bolnici Varaždin u nabavci medicinske opreme

Inicijativa i hvalevrijedna akcija potaknuta je od predstavnika grada i općina koje sudjeluju u zajedničkom projektu „Razvoj infrastrukture širokopojasnog pristupa na području konzorcija Donja Voća“.

Općine Donja Voća, Bednja, Cestica, Klenovnik, Maruševec, Petrijanec, Vinica te Grad Lepoglava ponovo su udružili snage i uplatili ukupno 180 tisuća kuna Općoj bolnici Varaždin za kupnju nedostajuće medicinske opreme za respiratore, koja je potrebna pacijentima pozitivnim na koronavirus COVID-19.

-Želimo pomoći Općoj bolnici Varaždin i medicinskim djelatnicima čije zdravstvene usluge ove godine u većoj mjeri zbog koronavirusa koriste građani s našeg područja. Broj pozitivnih i preminulih osoba povećava se u zadnjim tjednima, kao i broj osoba kojima je potrebno liječenje te se nadamo da će prikupljena sredstva pomoći u prevenciji daljnjeg širenja bolesti te unaprijediti liječenje pacijenata iz naše županije. Koristimo priliku i upućujemo zahvalu svom medicinskom i pomoćnom osoblju na značajnim naporima koje ulažu, jer njihov trud i nastojanje očuvanja zdravlja svih naših građana zaslužuje svako poštovanje, poručuju iz konzorcija.

Promjena veličine fonta
Kontrast