Posebna regulacija prometa uoči i na sam blagdan Svih svetih

U povodu obilježavanja blagdana Svih svetih, u četvrtak 31. listopada, a posebno u petak 1. studenoga očekuje se veći broj vozila u blizini groblja Maruševec, stoga će biti uspostavljena privremena regulacija prometa u toj zoni.

Općina Maruševec i Uprava groblja u Maruševcu – komunalno poduzeće Markom, skreću pozornost svim vozačima na poštivanje prometnih propisa. Prije svega to se odnosi na brzinu kretanja za koju molimo vozače da prilagode stanju i uvjetima na cesti, te da kod parkiranja vozila pravilno koriste parkirališna mjesta na djelomično izgrađenom parkiralištu kod groblja i uz prometnice, te na taj način omoguće nesmetan prolaz pješacima.

U četvrtak 31. listopada od 14 sati pa do 20 sati u petak 1. studenoga, temeljem suglasnosti Policijske uprave Varaždinske uspostavit će se privremena regulacija prometa na lokalnoj, kao i na nerazvrstanim cestama u zoni groblja u Maruševcu, koje će nadgledati službenici Policijske postaje Ivanec.

Jednosmjerni promet

U tom će se vremenu dio ceste od raskrižja u Biljevcu iz pravca Čalinca i Kapelca do groblja odrediti za jednosmjerni promet u smjeru groblja, dok će se za odlazak s groblja koristiti cesta prema Maruševcu koja će također bit određena za jednosmjerni promet. Prilazna cesta iz smjera Bikovca prema groblju zadržava prometovanje u oba smjera, s time da se za odlazak s groblja u pravcu Maruševca preporuča  cesta koja je određena kao jednosmjerna.

Također, Općina Maruševec i Komunalno poduzeće MARKOM pozivaju sve vozače da poštuju prometne znakove koji će biti postavljeni od strane djelatnika komunalnog poduzeća radi privremene regulacije prometa u zoni groblja Maruševec, kao i da koriste izgrađeno parkiralište, vodeći računa da se nesmetano može ući i izaći s parkirališta.

Promjena veličine fonta
Kontrast