Poziv na Savjetovanje za poljoprivrednike

Pozivamo Vas na Savjetovanje za poljoprivrednike

Upravljanje rizicima u poljoprivredi i mogućnosti financiranja poljoprivredne proizvodnje“, koje će se održati u prostorijama Županijske komore Varaždin, 14. ožujka 2017. godine s početkom u 11,00 sati.

Cilj je Savjetovanja informirati poljoprivrednike o mjerama ruralnog razvoja i upravljanju rizicima u poljoprivredi, mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje, osigurateljevim pokrićima te nabavki opreme i mehanizacije putem leasinga.

Predstavnici Ministarstva poljoprivrede u prvom dijelu predstavit će najvažnije novine iz Programa ruralnog razvoja RH – Mjere 4 „Ulaganja u fizičku imovinu“ kao i provedbu mjere M17 „Upravljanje rizicima“ s naglaskom na sufinanciranje dijela premije osiguranja. Kroz konkretne primjere i probleme u praksi savjetnici iz društava za osiguranje govorit će o važnosti osiguranja poljoprivredne proizvodnje te o vrstama i načinu osiguranja.

U drugom dijelu Savjetovanja govorit će se o mogućnostima financiranja poljoprivredne proizvodnje kroz programe HBOR-a, poslovnih banaka, kao i nabavke opreme i mehanizacije putem leasinga.

Po završetku Savjetovanja predviđena je mogućnost individualnih razgovora s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, banaka, osiguravatelja, leasing društava i HBOR-a.

Savjetovanje organizira Županijska komora Varaždin u suradnji sa Sektorom za financijske institucije, poslovne informacije i ekonomske analize i Sektorom za poljoprivredu, prehrambenu industriju i šumarstvo HGK, a predavači će biti predstavnici Ministarstva poljoprivrede, Udruženja osiguravatelja, Udruženja banaka i Udruženja leasing društava HGK.

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA

Prijavnica za Savjetovanje – Upravljanje rizicima u poljoprivredi

Poziv – savjetovanje za poljoprivrednike

Promjena veličine fonta
Kontrast