Predsjednik Milanović primio zamjenika načelnika i dragovoljce i veterane Domovinskog rata

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je predstavnike općine Maruševec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata (UDVDR), podružnica Varaždinske županije, ogranak Maruševec.

Zamjenik načelnika Mario Klapša informirao je predsjednika Milanovića o kapitalnim infrastrukturnim projektima koji se provode na području Općine Maruševec u cilju povećanja životnog standarda mještana, kao i o aktivnostima Općine na području seoskog i lovnog turizma, društvenog života i obrazovanja.

Članovi Udruge upoznali su predsjednika Milanovića s aktivnostima i projektima koje provodi ova braniteljska udruga, a razgovaralo se i o problemima s kojima se branitelji svakodnevno susreću. Ogranak ove Udruge iz Varaždinske županije danas broji 212 članova, a gotovo deset posto mještana Maruševca sudjelovalo je u Domovinskom ratu, rečeno je.

Na sastanku s predsjednikom Milanovićem sudjelovali su zamjenik načelnika općine Maruševec Mario Klapša i članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata podružnica Varaždinske županije, ogranak Maruševec predsjednik i tajnik Tihomir Buden, zamjenik predsjednika Josip Popijać, članovi Središnjeg odbora Željko Benčić i Slavko Mikačić, tajnik Udruge Dražen Borak, članovi Suda časti Zvonko Premužić i Stjepan Posavec, članovi Udruge Mladen Buhin i Damir Makovec.

FOTO: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Tomislav Bušljeta

Promjena veličine fonta
Kontrast