Skupljanje namirnica za potresom pogođene građane!

Danas pratimo nevjerojatne i teške prizore iz Petrinje. Naša srca i misli su uz sve ljude koji su teško pogođeni današnjim potresom!

Ponovo se pokazala sva krhkost pred prirodom, a na nama svima je da pokažemo solidarnost prema najpogođenijima i da budemo u mislima i srcima uz te ljude.

Stožer civilne zaštite i Općina Maruševec u koordinaciji sa Gradskim društvom Crvenog križa Ivanec organiziraju skupljanje proizvoda te pozivamo građane da svojim donacijama pomognu drugim građanima u potrebi!

Skupljanje donacija provodit će se u srijedu 30. prosinca i četvrtak 31. prosinca ove godine, u vremenu od 8 do 18 sati u prostorijama Općine Maruševec (Maruševec 6).

Skupljat će se: brašno, šećer, juha u vrećici, mesne i riblje konzerve, marmelada, kuhinjska sol, tjestenina, riža te biljno ili suncokretovo ulje, kao i higijenski artikli.

Za ostale artikle trenutno postoje zalihe Crvenog križa te ih nije potrebno skupljati.

Zahvaljujemo ovim putem svim građanima i svim organizacijama koji su pokazali svoje veliko srce, kao i lokalnim prijevoznicima koji su se ponudili za transport prikupljenih proizvoda u potresom pogođene krajeve.

Promjena veličine fonta
Kontrast