Suzdržimo se politiziranja i skupljanja jeftinih političkih bodova!

Apel načelnika Općine Maruševec Damira Šprema i njegova zamjenika Maria Klapše:

Suzdržimo se politiziranja i skupljanja jeftinih političkih bodova

Građanke i građani naše općine, kao i cijele naše zemlje, ali i EU i svijeta, susreću se s do sada nezabilježenom ugrozom, neprijateljem kojega ne vidimo i protiv kojega se svi borimo. Borimo se svojim radom i odgovornošću prema sebi, prema svojim obiteljima, svojim bližnjima, a tako i prema cijeloj zajednici. U ovoj zdravstvenoj krizi upravo iz ovakve svijesti većina se naših građana pridržava svih propisanih uputa i odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske na čemu im se od srca zahvaljujemo.

U svakoj se, pa i u ovoj krizi, pokazuje ono najbolje i ono najgore u svakoj zajednici, u svakom pojedincu. Uvjereni smo kako će u slučaju našeg Maruševca odgovornost svakog pojedinačno dovesti nas u situaciju da pokažemo samo ono najbolje u nama i da ćemo za koji tjedan biti u prilici s ponosom odati priznanje svim našim ljudima i glasno reći: pobijedili smo svi zajedno!

Pozivamo i sve političke stranke i političare koji imaju političke ambicije da se za vrijeme ove velike zdravstvene krize suzdrže od politiziranja i pokušaja skupljanja jeftinih političkih bodova na temama koje traže stručnost i odgovornost. Bit će vremena za sve političke rasprave u budućnosti kad završimo s ovom borbom s nevidljivim neprijateljem. Zato i vama poruka: budite odgovorni i na visini ovog trenutka!

Za kraj, ostaje nam da još jedanput pozovemo sve naše mještane, da se s punom dozom opreza i odgovornosti brinu za svoje zdravlje i zdravlje svojih bližnjih, svojih obitelji i okoline, da se maksimalno odgovorno pridržavaju svih uputa naših Stožera. Pobijedit ćemo zajedno!

Promjena veličine fonta
Kontrast