U novoj školskoj godini u klupama 66 prvašića!

Školske klupe dočekale su čak 66 prvašića u četiri razredna odjeljenja u Osnovnoj školi Gustav Krklec Maruševec i područnim školama Druškovec i Greda. Prigodni program prvašićima su priredili učiteljice i učenici nižih razreda, nakon čega su se s roditeljima i razrednicima uputili u školske klupe.

Dobrodošlicu njima i njihovim roditeljima te starijim učenicima zaželjeli su ravnatelj OŠ Gustav Krklec Maruševec Tomislav Vincek te načelnik Općine Maruševec Damir Šprem i zamjenik načelnika Mario Klapša.

– Prvi dan škole jedan je od najvažnijih dana u životu svakog čovjeka. Svi mi pamtimo svoje prve školske dane, učiteljice, razrede, klupe, prva nova prijateljstva, prva znanja i vrijednosti koje smo dobili u tom dobu. Dragi učenici prvih razreda, želimo vam sretan početak školske godine i puno uspjeha u školovanju, a da vam školske torbe ne budu preteške, Općina Maruševec i Varaždinska županija u sve naše škole će do kraja godine nabaviti školske ormariće za vaše torbe, rekao je tom prilikom načelnik Damir Šprem.

Zamjenik načelnika Mario Klapša istaknuo je kako Općina Maruševec pomaže roditeljima učenika kroz nabavku radnih bilježnica, sufinanciranjem prijevoza, školske kuhinje, škole plivanja, te će nastaviti pomagati opremanje škole i učenika u narednim godinama.

Promjena veličine fonta
Kontrast