Uvedeno online popunjavanje zahtjeva za propusnice

Stožer civilne zaštite Općine Maruševec uveo je online ispunjavanje zahtjeva za Propusnicu, putem kojeg se direktno šalju podaci za izdavanje Propusnice.

Ograničenje kretanja i smanjenje širenja epidemije koronavirusa glavni su razlozi donošenja i provođenja Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 23.3.2020. godine o zabrani napuštanja mjesta prebivališta u stalnog boravka u Republici Hrvatskoj, ističe načelnik Stožera civilne zaštite Općine Maruševec Mario Klapša te moli građane da se savjesno i odgovorno pridržavaju protuepidemijskih mjera socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim mjestima.

Upravo iz tih razloga Stožer civilne zaštite Općine Maruševec pokrenuo je sustav ispunjavanja online zahtjeva za propusnice. Građanima kojima je potrebna propusnica, a imaju prebivalište na području Općine Maruševec, mogu svoje podatke online slati preko linka https://www.marusevec.hr/kontakt/propusnice/.

Po ispunjavanju online obrasca, osoba na mail koji je unijela u formularu dobiva Propusnicu (provjerite i Neželjenu poštu), ukoliko su navedeni istiniti i opravdani razlozi. Propusnica se može isprintati kako bi se pokazala policijskim službenicima ili se može koristiti u zaprimljenom elektroničkom obliku i pokazati na mobilnom uređaju.

Podsjećamo kako Stožer civilne zaštite Općine Maruševec propusnice izdaje isključivo za građane Općine Maruševec, koji iz vitalnih obiteljskih razloga i okolnosti moraju napustiti područje Općine. Informacije vezane za uz izdavanje Propusnica, kao i o samom funkcioniranju rada i života u novonastalim okolnostima građani mogu saznati na internetskim stranicama Općine Maruševec, a mogu se obratiti i info centru Stožera na 098-512-530 i civilna-zastita@marusevec.hr.

Zbog velikog broja pristiglih zahtjeva za propusnice, kao i procedura provjere i obrade, načelnik Općine Maruševec Damir Šprem moli građane za strpljenje i razumijevanje. Pristigli zahtjevi su u razmatranju i bit će riješeni u najkraćem mogućem roku.

VAŽNO!

  • Stožer civilne zaštite Općine Maruševec NE IZDAJE Propusnicu osobama kojima je izrečena mjera samoizolacije,
  • Stožer civilne zaštite Općine Maruševec NE IZDAJE Propusnice za građane koji zahtijevaju medicinsku skrb
  • Stožer civilne zaštite Općine Maruševec NE IZDAJE propusnice za građane drugih gradova i općina, već ih građani traže od Stožera u svojim gradovima ili općinama,
  • obrtnici, OPG-ovi i pravne osobe sami izdaju propusnice za svoje djelatnike.
Promjena veličine fonta
Kontrast