Položeni vijenci povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana

Maruševec i Druškovec, 31. listopada 2020. godine – Tradicionalno, kao i proteklih godina, na grobljima u Maruševcu i Druškovcu, predstavnici Općine Maruševec položili su vijence i zapalili svijeće u povodu blagdana Svih svetih i Dušnog dana.

Kod središnjih križeva na grobljima u Maruševcu i Druškovcu vijence su položili i zapalili svijeće načelnik Damir Šprem, zamjenik načenika Mario Klapša te predsjednik Općinskog vijeća Općine Maruševec Marijan Fatiga te minutom šutnje odali počast svim preminulima.

–Pred nama je blagdan Svih svetih paljenjem svijeća podno križeva prisjećamo se svih naših najmilijih koji više nisu s nama, u nadi da su svi oni u svjetlu vjere pronašli svoj mir. Na ovaj se dan prisjećamo i svih poginulih hrvatskih branitelja i onih za čije grobove ni danas ne znamo gdje su, te im posvećujemo svoje misli i molitve – poručuju iz Općine Maruševec.

U danima koji su pred nama i brojni građani posjetit će posljednja počivališta svojih voljenih. Općina Maruševec još jednom podsjeća građane da poštuju propisane epidemiološke mjere i preporuke Stožera civilne zaštite.

Promjena veličine fonta
Kontrast