Program potpora u poljoprivredi Općine Maruševec za 2021. godinu

Program poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Maruševec za razdoblje 2020. – 2021.

Stranica sadrži paket mjera za poticanje malog i srednjeg poduzetništva (skraćeno MSP) s ciljem povećanja konkurentnosti gospodarskog sektora Općine Maruševec kroz izravne potpore za nova ulaganja te kroz povećanje apsorpcije dostupnih bespovratnih sredstava EU.

Program poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Maruševec za razdoblje 2020. – 2021. donosi se s ciljem jačanja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva, razvoja novih kompetencija te otvaranja novih radnih mjesta na području Općine Maruševec.

Program se metodološki temelji na:

  • Strategiji razvoja poduzetništva u Republici Hrvatskoj 2013. – 2020.
  • Strategiji razvoja Općine Maruševec 2015. – 2020.

Program je u skladu sa dugoročnim planom mobilizacije svih potencijala općine s ciljem ostvarenja:

  • Vizije Općine: Općina Maruševec je područje očuvanih prirodnih i kulturnih vrijednosti te poticajnog okruženja za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, poljoprivredne proizvodnje i selektivnih vrsta turizma koja svojim stanovnicima pruža jednake uvjete za život i rad s ciljem održivog razvoja ruralnog područja

Odluka Općinskog vijeća Općine Maruševec o donošenju Programa poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva Općine Maruševec za razdoblje 2020.-2021.g.

Poljoprivreda

2.1. Povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstva,
2.2. Subvencija troškova pripreme natječajne i projektno tehničke dokumentacije za apliciranje na natječaje za bespovratna sredstva.

Dokumente preuzmite ovdje.

Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti kroz Program potpora u poljoprivredi Općine Maruševec za 2021. godinu otvoren je do 22. svibnja 2021. godine, do kad je moguće podnošenje prijava.

Svoje upite vezane za mjere iz navedenog Programa možete uputiti na e-mail adresu potpore@marusevec.hr.

Iz sigurnosnih razloga, za preuzimanje traženih dokumenata preporučamo korištenje preglednika Mozilla Firefox.

Promjena veličine fonta
Kontrast