MNK “Novaki” pobjednici općinskog kupa

U nedjelju je na igralištu Ločnjak u Maruševcu odigran  Kup  Općine Maruševec u malom nogometu.
Organizator je bilo Društvo za sport i rekreaciju Maruševec, a domaćin MNK „Gmajna“ iz Čalinca.
Na kupu je sudjelovalo 15 malonogometnih ekipa
koje inače igraju maruševečku malonogometnu ligu i igralo se sistemom ispadanja.
Tako su prvi krug prošli MNK „Neptun“, MNK “Novaki“, MNK “Gmajna“, MNK“ Ladanje“, MNK “Cerje“, MNK“ Kapla“, MNK“ Čalinec“ i MNK“ Ločnjak„.
Slijedeći krug dao je polufinaliste, a parovi su
bili  MNK “Novaki“ – MNK “Kapla“ i MNK “Gmajna“ – MNK“Cerje“. Finalisti i u borbu za pobjednika Kupa općine Maruševec ušli su MNK “Novaki“ i MNK“ Gmajna“ dok su za 3. mjesto razigravali MNK “Kapla“ i MNK“Cerje“.
Ekipa iz Novaka nije dopustila iznenađenje te je rezultatom 3:0 osvojila općinski kup. Razloga za nezadovoljstvo nisu imali ni ekipa MNK “Gmajna“ s obzirom na to da su osvajanjem drugog mjesta stekli pravo igranja u Hrvatskom kupu u mininogometu koji će se u lipnju igrati u Ivaniću, dok će MNK “Novaki“ tamo igrati kao pobjednik lige u prvenstvu Hrvatske.
Kup općine Maruševec igra se u organizaciji Društva za sport i rekreaciju Maruševec koji osigurava pehare za pobjednike te prehranu sudionika, a ekipa MNK “Gmajna“ pokazala se kao dobar organizator
općinskog kupa.
Lijepi nedjeljni dan privukao je na igralište u Maruševcu velik broj gledaoca koji su zdušno navijali za svoje ekipe. Pehare su najboljima predali predsjednik DSR-a Maruševec Marijan Fatiga, dopredsjednik Stjepan Martinčević te predstavnik organizatora Tihomir Buden.

Promjena veličine fonta
Kontrast