Odana počast preminulim građanima Općine Maruševec

Na grobljima u Maruševcu i Druškovcu kao i kod spomenika poginulim braniteljima, predstavnici Općine Maruševec i Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranka Maruševec odali su počast svim preminulim građanima s područja Općine Maruševec.

Kod središnjih križeva na grobljima u Maruševcu i Druškovcu vijence su položili i zapalili svijeće načelnik Damir Šprem, zamjenik načelnika Mario Klapša, kao i općinski vijećnici Krunoslav Eršegović i Marijan Fatiga. Minutom šutnje odana je počast svim preminulima, a kod spomenika poginulim braniteljima u Maruševcu pridružili su im se i članovi Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranka Maruševec.

– Kao i svake godine, na blagdan Svi sveti paljenjem svijeća podno križeva prisjećamo se najmilijih koji više nisu s nama, u nadi da su svi oni u svjetlu vjere pronašli svoj mir. Na ovaj se dan prisjećamo i svih poginulih hrvatskih branitelja i onih za čije grobove ni danas ne znamo gdje su, te im posvećujemo svoje misli i molitve jer bez njih ne bi bilo samostalne i neovisne Republike Hrvatske – poručuju iz Općine Maruševec.

Promjena veličine fonta
Kontrast