Održane 2. Jesenske igre u Jurketincu

Članice Udruge žena Jurketinec u nedjelju 29. rujna 2019. bile domaćice članicama i članovima udrugama s područja Općine Maruševec koje su sudjelovale na drugim po redu Jesenskim igrama u Jurketincu, u cilju druženja i zabave, no niti natjecateljskog duha nije nedostajalo.
Manifestaciju su pratili predsjednik Općinskog vijeća Josip Špoljar, načelnik Općine Maruševec Damir Šprem te zamjenik načelnika Mario Klapša, koji je ujedno i otvorio natjecanje. Natjecatelji su vozili tačke, nosili jaja u kuhači, kuglali, bacali loptice u košaru, skakali u vreći, nosili lopte glavom, vozili kotač bicikla i povlačili štrik. Svaka udruga pokazala je zavidne vještine i najvažnije timski duh.

Pod budnim okom nepristranih sudaca, Ane Galic i Saše Repalusta do prvog mjesta došli su članovi Kuburaške udruge Maruševec, druge su bile članice Udruge žena “Maruša” Maruševec i treći ekipa MNK Neptun. Osim njih, na 2. Jesenskim igrama u Jurketincu sudjelovali su i KUD “Klaruš” Maruševec, NK Omladinac Jurketinec, DVD Maruševec, UDVDR Ogranak Maruševec i Udruga umirovljenika Maruševec.

Za osvajače prva tri mjesta članice Udruge žena Jurketinec pripremile su i simbolične nagrade, a i svi prisutni su se mogli okušati u sreći uz tombolu. Svaka je bila dobitna zahvaljujući brojnim sponzorima; Općina Maruševec, Gregur-Invest d.o.o., Horvat Univerzal d.o.o., Herceg Transporti d.o.o., Cvjećarnica Lotos, Zavarivanje Hanžek, Autoprijevoz Stolnik Dražen, OPG Špoljar, Frizerski salon Snježana te Uslužna uljara Županić.

Udruga žena Jurketinec ovim putem još jednom zahvaljuje svima koji su se na bilo koji način uključili u organizaciju ovog projekta, kao i svim sudionicima i gledateljima!

Izvor: Udruga žena Jurketinec

Promjena veličine fonta
Kontrast