Poziv poljoprivrednicima za uključenje u projekt FINOTEKA.com

Kako bi pomogla poljoprivrednicima i ostalim proizvođačima hrane sa svog područja da lakše prodaju svoje proizvode, Općina Maruševec  se uključila u projekt FINOTEKA.com.  Tako se Općina izravno uključila u promociju svojih proizvođača na Centralnom mjestu tržišta domaće hrane u RH. Navedenu uslugu Općina Maruševec financira iz Proračuna Općine s iznosom od 5.375,00 kuna.

Na internet stranici www.FINOTEKA.com svi proizvođači hrane s područja Općine Maruševec mogu POTPUNO BESPLATNO unijeti svoje proizvode u ponudu. Pozivaju se proizvođači da to učine već sada, neovisno o tome što trenutno možda ne traje prodaja njihovih proizvoda. Želimo da već sada potencijalni kupci na jednom centralnom mjestu mogu vidjeti što sve proizvode naši proizvođači. Svi proizvođači koji se NE koriste internetom, u prostorijama Općine mogu preuzeti i popuniti obrazac te se tako i oni uključiti u projekt.

Odmah nakon toga, cijela Hrvatska, a posebno žitelji Općine Maruševec moći će pomoću stranice www.FINOTEKA.com stupiti u izravan kontakt s našim proizvođačima te kupovati od njih hranu bez posrednika.

Pozivamo žitelje Općine Maruševec kao i sve ostale, da izravno od naših proizvođača kupuju sljedeću hranu:

– Voće i proizvodi

– Povrće i proizvodi

– Vina i ostala pića

– Pčelinji proizvodi

– Ulja

– Mesni proizvodi

– Svježe meso

– Jaja

– Gljive

– Mlijeko i proizvodi

– Riba i riblji proizvodi

– Zimnica

– Kukuruz i proizvodi

– Žitarice i proizvodi

– Biljni proizvodi

Svo smo vrijeme svjesni da na području naše općine postoji veći broj proizvođača hrane koji proizvode proizvode iznimne kvalitete, ali nemamo naviku kupovati od njih. Želimo to promijeniti na dobrobit svih nas,  a pomoću jedinstvenog projekta FINOTEKA.com u kojem već sudjeluje preko 2000 proizvođača iz svih krajeva Hrvatske, uvjereni smo da ćemo u tome i uspjeti.
Detaljnije o samom projektu pročitajte na www.FINOTEKA.com, a USKORO ćemo organizirati edukaciju o plasmanu Vaših proizvoda preko projekta FINOTEKA.com.

Promjena veličine fonta
Kontrast