Uključite se u akciju Zasadi drvo ne budi panj!

Građanska inicijativa „Dani kolektivne sadnje drveća“ pokrenuta je kako bi svatko zasadio drvo i doprinio poboljšanju vlastite životne sredine, a ujedno i dao svoj doprinos u borbi protiv klimatskih promjena. Inicijativa će trajati od petka, 25. do nedjelje 27. listopada ove godine uz poruku “Zasadi drvo ne budi panj!”.

-Podržavamo ovu akciju koja želi potaknuti građane na razmišljanje o zelenilu i samoj sadnji drveća na javnim površina i oko obiteljskih kuća. To je jedan od načina zaštite okoliša i pridonosimo slici zdravog okoliša. To nam je izrazito bitno i nadamo se da ćemo s ovom akcijom potaknuti građane da i oni zasade drvo u svojim dvorištima, ističu načelnik i zamjenik načelnika, Damir Šprem i Mario Klapša.

Dani kolektivne sadnje drveća počinju u petak diljem Hrvatske, pa će tako i predstavnici Općine Maruševec saditi drveće i time pridonijeti borbi protiv deforestacije i klimatskih promjena. Ako niste u mogućnosti sudjelovati u sadnji na navedene datume podržite akciju donacijom sadnica, širenjem informacija o akciji ili pomaganjem lokalnom organizacijskom timu.

Promjena veličine fonta
Kontrast