Uspješan jubilarni odbojkaški turnir na pijesku u Čalincu

Povodom blagdana Velike Gospe i svetog Roka protekli vikend u općini Maruševec bio je bogat raznim sadržajima.

Proslava blagdana svetog Roka započela je subotnjim glazbenim programom na igralištu Područne škole u Druškovcu, dok se u nedjelju u organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Gmajna od jutarnjih sati održavalo 15. izdanje odbojkaškog turnira na pijesku Gmajna – Čalinec.

Posjetitelji su uz sportsko natjecanje i zabavne sadržaje za najmlađe, sudjelovali i u nagradnoj tomboli s bogatim fondom nagrada, a unatoč visokim temperaturama jubilarno izdanje ovog popularnog sportskog natjecanja okupilo je 15 ekipa iz Varaždinske i Međimurske županije, kao i brojne Maruševčane. U sklopu turnira, odigravao se i Memorijalni turnir u belotu “Boris Šumiga Kic”, za koji se prijavilo 28 ekipa.

Turnir je pratio i Mario Klapša, načelnik Općine Maruševec koja je i ove godine bila pokrovitelj turnira. –Veseli nas dok svi društveni događaji organizirani na području naše Općine okupe zavidni broj posjetitelja. To je slučaj i na 15. odbojkaškom turniru Udruge Gmajna, koja se još jednom pokazala kao dobar organizator i domaćin sportašima i posjetiteljima. Na ruku nam je išlo tokom dana i lijepo, ljetno vrijeme pa je turnir okupio i velik broj posjetitelja koji su mogli uživati u izvrsnim odbojkaškim utakmicama i dobroj atmosferi ovdje u Čalincu – rekao je načelnik Klapša uz čestitke svim sudionicima i organizatorima na ovom odličnom događaju.

Svoje zadovoljstvo turnirom iskazao je i predsjednik Udruge za šport i rekreaciju Gmajna Miroslav Možanić koji je naglasio kako ovogodišnji turnir u Čalincu predstavlja nastavak tradicije te je zahvalio svim sponzorima koji su kroz donacije i nagrade motivirali natjecatelje za prijavu na turnir te što bolju igru i plasman.

U večernjim satima pehari, medalje i novčane nagrade dodijeljene su najboljim ekipama na turniru, a to su ove godine bili:

  1. mjesto – Skakači Jana Železnog
  2. mjesto – Gmajna 1
  3. mjesto – Gmajna 2
  4. mjesto – Copacabana

dok je nagradu za najboljeg igrača turnira osvojio je Patrik Možanić iz ekipe Gmajna 1.

Na turniru u belotu najbolji bili:

  1. mjesto – Davorka Klapša i Sebastijan Uranić
  2. mjesto – Zdravko Lukaček i Nenad Buden
  3. mjesto – Barbara i Nikola Uranić

Kako je bilo i tko je sve sudjelovao, pogledajte u fotogaleriji.

Promjena veličine fonta
Kontrast